Select Page

O nama

Mi smo IMUNOMEDIC novootvorena specijalistička ordinacija opšte i kvantne medicine.

✓ Nalazimo se veoma blizu samog srca Košutnjaka, gde vas čeka naše stručno osoblje da vam pruži podršku, ulepša dan vedrim raspoloženjem, toplim rečima i razumevanjem, sa ciljem da poboljša kvalitet vašeg života.

✓ Jako dobro smo povezani sa svim delovima grada, veoma lako se stiže do nas.

✓ U prijatnom ambijentu, naše stručno osoblje preduzima sve što je potrebno kako bi rešili sve izazove sa kojima se susrećete, u cilju poboljšanja vašeg opšteg zdravstvenog stanja.

✓ Posedujemo i primenjujemo najsavremenije metode, koristimo najsavremeniju opremu u lečenju naših pacijenata, a sve sa ciljem da vaš kvalitet života podignemo na viši nivo.

Zakažite svoj pregled , čekamo Vas!

Od nas možete očekivati

N

Iskusno osoblje

Dugogodišnje iskustvo našeg osoblja je garancija vaše sigurnosti u lečenju, u našoj ordinaciji. Briga o svakom pacijentu i izazovima sa kojima se susrećete su naša misija.

N

Zakazivanje termina istog dana

Dajemo sve od sebe, prilikom vašeg poziva za zakazivanje, da vaš termin bude realizovan istog dana. Termine usklađujemo u odnosu na vaše
potrebe, u smislu da li se radi samo o pregledu ili se radi o pregledu i preporučenim terapijama, u odnosu na vaše zdravstveno stanje.

N

Bez dodatnih troškova

U odnosu na cenovnik i konsultacije sa lekarom oko pregleda i terapija, nećete imati nikakve dodatne troškove u našoj ordinaciji. Pre svega, utičemo da se osećate bolje i zadovoljnije, da popravimo vaš kvalitet života.

Bolja briga o Vašem zdravlju je naša misija

Ponedeljak - Petak od 10 - 18. Zakazujemo termine za isti dan.

+381 11 455 45 29

+381 63 219 891

info@imunomedic.com

Krunska 7/1, 11000 Beograd