Select Page

Lipoliza tela i lica

Lipoliza tela i lica predstavlja proceduru koja se koristi za eliminaciju masnih naslaga na određenim delovima tela ili lica. Ova tehnika često se primenjuje kao nehirurška alternativa liposukciji, pružajući pacijentima mogućnost smanjenja masnih naslaga bez potrebe za invazivnim intervencijama.

Ova procedura podstiče metabolizam telesnih masti i eliminaciju masnih naslaga iz organizma, putem urina. Cilj lipolize nije gubitak kilograma, već smanjenje obima određenih delova tela, kao što su stomak, bokovi, butine, brada ili obrazi, gde se želi smanjiti višak masnoća.

Lipoliza tela i lica može biti korisna za osobe koje imaju određene problematične oblasti sa viškom masnoća, koje ne reaguju na dijetu i vežbanje. Obično se preporučuje serija od tri do šest tretmana lipolize, pri čemu broj tretmana zavisi od individualnih potreba, stanja tela i želja pacijenata. Pored klasične lipolize, u našoj ordinaciji se koriste i lipolitički kokteli kao što je AQUALYX.

Procedura nije bolna, mada se može osetiti blaga neprijatnost i peckanje na mestu uboda. Tretman obično traje između 15 i 30 minuta, u zavisnosti od veličine tretirane regije i ne ostavlja ožiljke. Efekti postaju vidljivi u periodu do 2 nedelje.

Pokrenite svoje putovanje ka zdravlju sada.